Vállalkozási ügyviteli ügyintéző Szakmai oktatás

További részletekért kérjük válasszon helyszínt!
Típus
Szakmai oktatás
Azonosító szám
5 0411 09 02
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
OM 910012
Képző intézmény
OKTÁV Technikum és Szakképző Iskola
Jelentkezés feltétele (részletek)

érettségi bizonyítvány

Időtartam
2 félév
A munkaterület leírása

Az oktatás célja, hogy a résztvevők megismerjék a Vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakmát, felkészüljenek és sikeres szakmai vizsgára, és képessé váljanak a vállalkozási ügyviteli ügyintéző munkakör betöltésére.

A vállalkozási ügyviteli ügyintéző képzésünk célja, olyan szakembereket képzése, akik képessé vállnak többek között a vállalkozások alapításával, működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátására. Képzésünk elvégzését követően alkalmassá válnak a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. Mindemellett egy vállalkozás valamennyi pénzmozgásával, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezetni. A vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamunk során a résztvevőink elsajátítják, hogyan kell közreműködni az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában. Ellátni a bérszámfejtéssel- és társadalombiztosítással kapcsolatos feladatokat. A munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézni, a nyilvántartásokat vezetni. Képzésünk elvégzését követően számtalan feladatot lesz képes könnyedén ellátni minden részvevő, aki az intézményünknél megszerzett tudással és az elsajátított készségekkel egy igazán megbecsült munkatársa lehet egy cégnek.

Az oktatás résztvevői képessé válnak:

  • az értékesítéssel kapcsolatos feladatok ellátására
  • szakmai útmutatás mellett pénzügyi tervezés előkészítésében
  • költségszámítási feladatok elvégzésére, leltározáshoz kapcsolódó feladatok megszervezésére
  • a vállalkozás üzleti tervének elkészítésében
  • könyveléshez, ellenőrzéshez kapcsolódó vállalkozáson belüli teendők ellátása
Vizsgainformációk

A képzés végeztével a résztvevők a képzőtől Tanúsítványt kapnak. Ezzel szakmai záróvizsgát tehetnek, amelynek sikeressége esetén vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakmát tanúsító oklevelet kapnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.