Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
További információ

Az OKJ az Országos Képzési Jegyzék, amely a magyar állam által elismert szakmák listáját tartalmazza. Jelenleg 570 szakképesítés és szakképesítés-ráépülés, plusz 203 rész-szakképesítés szerepel benne. Az OKJ-hoz kapcsolódnak a szintén államilag kiadott szakmai és vizsgakövetelmények, melyek azt határozzák meg, hogy az egyes szakmáknak mi a tudás és készség tartalma, és ezt milyen vizsgafeladatokkal kell mérni a szakképesítő vizsgán. Az OKJ-ban szereplő szakmákat kétféleképp lehet megtanulni: iskolarendszerben vagy iskolarendszeren kívüli felnőttképzésben. Egy adott szakmában akár az iskolában, akár a felnőttképzésben ugyanolyan szakképesítő bizonyítványt lehet szerezni. (Felnőttképzést csak államilag kiadott felnőttképzési engedéllyel rendelkező képző folytathat.)

A legutóbb megjelent OKJ 2020. szeptember 1.-én lép életbe, és mindössze 196 szakképesítést tartalmaz, melyek nem oktathatók felnőttképzésben, csak iskolarendszerben. Tartalmaz még ezen kívül 76, felnőttképzésben is oktatható rész-szakképesítést.

(229/2019. (IX.30.) Kormányrendelet)

Ha Ön felnőttként munka mellett szeretne tanulni, jelentkezzen képzéseinkre mielőbb és szerezzen sikeresen szakképzettséget az Ön által választott szakmában!

 

Képzések megtekintése               Tovább a nyitóoldalra
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.