Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Állás, Munkalehetőség
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Tréningek

Tréningek:

További részletekért kattintson a kívánt tréning nevére.

A személyes és vállalati hatékonyság eléréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez nélkülözhetetlen, hogy a munkavállalók rendszeresen résztvegyenek saját élményt nyújtó tréningeken.

Tréningeink gerincét élethelyzeteket szimuláló probléma feltáró és megoldó strukturált gyakorlatok alkotják. A tapasztalatokra épülő tanulás számos felismeréshez juttatja el a résztvevőket.Olyan új szempontokkal gazdagodnak, melyek segítségével megvizsgálhatják saját helyzetmegoldásaikat, az elért sikerek és elszenvedett kudarcok okait. A tudatosítás és felismerés mélységét növeli a videos visszajelzés.
 

A nyílt tréningeinket előre meghatározott tematikával hirdetjük meg, amelyek tapasztalataink szerint nagy érdeklődésre tarthatnak számot. E képzések időpontja, helyszíne és időtartama kötött, a résztvevők több cég munkatársaiból verbuválódnak. Azon cégek számára ajánljuk, melyek az adott témára nem tudnak 10-12 főt beiskolázni. A résztvevők számára plusz előnye ennek a munkaformának, hogy tapasztalatot gyűjtenek más cégek bevált gyakorlatából. Nyílt tréningeinken is mérjük a résztvevők elégedettségét, és visszajelzésük alapján fejlesztjük tovább a programot.

Vállalati képzések

A megrendelő által megrendezett helyen és időben szervezzük a tréninget. A résztvevők mindegyike ugyanannál a cégnél dolgozik. Ez a képzési forma lehetővé teszi, hogy a trénerek megismerjék a dolgozók munkáját, a vezetőkkel és a résztvevőkkel elbeszélgetve határozzák meg a képzési szükségletet. A képzési program tehát a cégre, sőt a résztvevők személyére szabottan készül, egyaránt szolgálva a megrendelő cég és a dolgozó személyes érdekeit.
 
 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.