Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Akciók, kedvezmények, támogatások
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Tréningeink

Tréningek:

További részletekért kattintson a kívánt tréning nevére.

A személyes és vállalati hatékonyság eléréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez nélkülözhetetlen, hogy a munkavállalók rendszeresen résztvegyenek saját élményt nyújtó tréningeken.

Tréningeink gerincét élethelyzeteket szimuláló probléma feltáró és megoldó strukturált gyakorlatok alkotják. A tapasztalatokra épülő tanulás számos felismeréshez juttatja el a résztvevőket.Olyan új szempontokkal gazdagodnak, melyek segítségével megvizsgálhatják saját helyzetmegoldásaikat, az elért sikerek és elszenvedett kudarcok okait. A tudatosítás és felismerés mélységét növeli a videos visszajelzés.
 

A nyílt tréningeinket előre meghatározott tematikával hirdetjük meg, amelyek tapasztalataink szerint nagy érdeklődésre tarthatnak számot. E képzések időpontja, helyszíne és időtartama kötött, a résztvevők több cég munkatársaiból verbuválódnak. Azon cégek számára ajánljuk, melyek az adott témára nem tudnak 10-12 főt beiskolázni. A résztvevők számára plusz előnye ennek a munkaformának, hogy tapasztalatot gyűjtenek más cégek bevált gyakorlatából. Nyílt tréningeinken is mérjük a résztvevők elégedettségét, és visszajelzésük alapján fejlesztjük tovább a programot.

Vállalati képzések

A megrendelő által megrendezett helyen és időben szervezzük a tréninget. A résztvevők mindegyike ugyanannál a cégnél dolgozik. Ez a képzési forma lehetővé teszi, hogy a trénerek megismerjék a dolgozók munkáját, a vezetőkkel és a résztvevőkkel elbeszélgetve határozzák meg a képzési szükségletet. A képzési program tehát a cégre, sőt a résztvevők személyére szabottan készül, egyaránt szolgálva a megrendelő cég és a dolgozó személyes érdekeit.
 
 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.