Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Állás, Munkalehetőség
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyam - Budapest

A szakképesítés OKJ száma: 54 344 02
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítés
Engedélyszám: E-000495/2014/A078
Jelentkezés feltétele:

érettségi végzettség


Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyam - Budapest célja:

A vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamunk célja, olyan szakembereket képzése, akik képessé vállnak többek között a vállalkozások alapításával, működtetésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátására. Tanfolyamunk elvégzését követően alkalmassá válnak a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. Mindemellett egy vállalkozás valamennyi pénzmozgásával, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezetni. A vállalkozási és bérügyintéző tanfolyamunk során a résztvevőink elsajátítják, hogyan kell közreműködni az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában. Ellátni a bérszámfejtéssel- és társadalombiztosítással kapcsolatos feladatokat. A munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosítási ügyeket intézni, a nyilvántartásokat vezetni. Képzésünk elvégzését követően számtalan feladatot lesz képes könnyedén ellátni minden részvevő, aki az intézményünknél megszerzett tudással és az elsajátított készségekkel egy igazán megbecsült munkatársa lehet egy cégnek.

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Az E-learning (távoktatásos) képzés előnyei közé tartozik a rugalmasság, a kényelem, a könnyedség. A mai rohanó világunkban egyre többen választják ezt a képzési formát, hogy nem kevés időt, pénzt és energiát spórolhasson. A megújult e-learning felületünk a korszerű elvárásokat teles mértékben kielégíti. A 0-24 órában bárhonnan elérhető tananyagainkat speciálisan, a legjobb szaktanárok által kerültek kidolgozásra. A tanulási ütemet mindenki saját magának oszthatja be. Kiváló Tutoraink folyamatosan segítséget nyújtanak és személyre szabott tutori kapcsolattartást biztosítanak. Minden képzésünkhöz tanulás-módszertani útmutatót is adunk, a tanfolyamaink során végigkísérjük és támogatjuk Önt is! A családi, a munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok egyszerűbbé és összeegyeztethetővé válnak!

A Vállalkozási és Bérügyintéző tanfolyamot elvégzők karrierlehetőségei és az elsősorban betölthető munkakörök: Pénzügyi ügyintéző (a pénzintézeti ügyintéző kivételével), Bérelszámoló, Könyvelő (analitikus), Általános irodai adminisztrátor, Pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor, Iratkezelő, irattáros, Készlet-és anyagnyilvántartó

A kapcsolódó szakképesítés, rész-szakképesítés, szakképesítés-ráépülés: Társadalombiztosítási ügyintéző, Bérügyintéző, Adótanácsadó, Vállalkozási mérlegképes könyvelő, IFRS mérleglépes könyvelő

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Vállalkozási és bérügyintéző tanfolyam - Budapest főbb témakörei:

  • Gazdálkodási alaptevékenység ellátása
  • Kis-, és középvállalkozások gazdálkodási feladatai
  • Társadalombiztosítás
  • Könyvvezetési feladatok
  • Vállalkozásfinanszírozás és adózás
  • Munkaerő gazdálkodás
  • Bérügyi szakfeladatok ellátása
  • Foglalkoztatás I.
  • Foglalkoztatás II.

A tanfolyam helye: Budapest
Képzés időtartama: 1 év
A tanfolyam tervezett kezdése: 2020.01.25
Tanfolyami napok:

Szombat

Részvételi díj: 265.000,-Ft Havi kamatmentes részletfizetéssel
Vizsgadíj: 79.000,- Ft
Felvilágosítás: Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20-777-9255
Dömösi Ágnes tanfolyamszervező. 33/435-755/160, 20/777-9240
Egyéb elérhetőségek: ludvai@oktav.hu
domosi@oktav.hu

A vállalkozási és bérügyintéző képzésen havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Vállalkozási és bérügyintéző OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!


Információ:

Ha már rendelkezik Pénzügyi-számviteli ügyintéző vagy Társadalombiztosítási ügyintéző vagy Bérügyintéző OKJ-s bizonyítvánnyal, akkor a képzési költségből kedvezményt biztosítunk! Érdeklődjön nálunk!

Nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk és célunk is, hogy résztvevőink sikeres vizsgát tegyenek!Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.