Veszélyhelyzeti tájékozató
Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam - Esztergom

A szakképesítés OKJ száma: 51 344 02
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000495/2014/A078
Jelentkezés feltétele:

érettségi végzettség


Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam - Esztergom célja:

A TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ tanfolyamunk célja, olyan szakemberek képzése, akik a munkavállalókkal kapcsolatos bér és társadalombiztosítási ügyeket intézik, a nyilvántartásokat vezetik. Akik könnyedén és magabiztosan képesek megbirkózni a munkájuk során felmerülő problémákkal, feladatokkal. Ezen szakemberek munkahelyi feladatkörébe tartozik többek között, a biztosítottak társadalombiztosítási lapjainak vezetése, a kifizetett ellátások nyilvántartása, adatok és igazolások küldése az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. Valamint a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat is el tudja látni a nyilvántartásokat vezetésével összhangban. Tanfolyamunk elvégzését követően egy cég megbecsült és fontos tagjává válhat.

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Az E-learning (távoktatásos) képzés előnyei közé tartozik a rugalmasság, a kényelem, a könnyedség. A mai rohanó világunkban egyre többen választják ezt a képzési formát, hogy nem kevés időt, pénzt és energiát spórolhasson. A megújult e-learning felületünk a korszerű elvárásokat teles mértékben kielégíti. A 0-24 órában bárhonnan elérhető tananyagainkat speciálisan, a legjobb szaktanárok által kerültek kidolgozásra. A tanulási ütemet mindenki saját magának oszthatja be. Kiváló Tutoraink folyamatosan segítséget nyújtanak és személyre szabott tutori kapcsolattartást biztosítanak. Minden képzésünkhöz tanulás-módszertani útmutatót is adunk, a tanfolyamaink során végigkísérjük és támogatjuk Önt is! A családi, a munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok egyszerűbbé és összeegyeztethetővé válnak!

A Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamot elvégzők karrierlehetőségei és az elsősorban betölthető munkakörök: Társadalombiztosítási ügyintéző, Pénzügyi ügyintéző, Pénzügyi asszisztens, Társadalombiztosítási és segélyezési hatósági ügyintéző, Könyvelő (analitikus), Analitikus könyvelő

A kapcsolódó szakképesítéseink, rész-szakképesítéseink: Bérügyintéző, Vállalkozási bérügyintéző, Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó, IFRS mérlegképes könyvelő, Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Felméréseink igazolják, hogy 2017-ben szervezett képzéseinken a sikeres vizsgát tevők aránya 95% volt.

Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam - Esztergom főbb témakörei:

  • Munkaerő-gazdálkodás
  • Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása

A tanfolyam helye: Esztergom
Képzés időtartama: 5 hónap
A tanfolyam tervezett kezdése: 2020.06.13
Tanfolyami napok:

szombat

Részvételi díj: 85.000,-Ft Havi kamatmentes részletfizetéssel
Vizsgadíj: 60.000,- Ft
Jegyzetköltség:

Rendelés szerint

Felvilágosítás: Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20-777-9255
Dömösi Ágnes tanfolyamszervező. 33/435-755/160, 20/777-9240
Egyéb elérhetőségek: ludvai@oktav.hu
domosi@oktav.hu

A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert Társadalombiztosítási ügyintéző OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

A Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!


Információ:

Nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk és célunk is, hogy résztvevőink sikeres vizsgát tegyenek!Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.