Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Állás, Munkalehetőség
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam - Kaposvár

A szakképesítés OKJ száma: 51 344 02, 51 344 01
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000495/2014/A078
Jelentkezés feltétele:

érettségi végzettség


Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam - Kaposvár célja:

A TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ és bérügyintéző tanfolyamunk célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik a nálunk megszerzett tudással könnyedén ellátják a munkavállalókkal kapcsolatos bér és társadalombiztosítási ügyeket. Intézményünk biztosítja a résztvevők számára, hogy ezt a két képzést együtt, kedvezményesen elvégezhessék, így nem kevés idő és pénz megtakarítására adódik lehetőség. A képzések elvégzését követően mindenki könnyedén és magabiztosan válik képessé megbirkózni a munkájuk során felmerülő problémákkal, feladatokkal. A munkahelyi feladatkörébe tartozik többek között, a munkaügyi nyilvántartások alapján a bérekkel kapcsolatos bérszámfejtés, a járulék-nyilvántartás, az egészségbiztosítási és a családtámogatási ellátás megállapítása, a dokumentumok kezelése, a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz tartozó ügyeket intézése, és a nyilvántartásokat vezetése. a biztosítottak társadalombiztosítási lapjainak vezetése, a kifizetett ellátások nyilvántartása, adatok, igazolások küldése az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. Valamint a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat is képes lesz ellátni a nyilvántartásokat vezetésével összhangban. Tanfolyamaink elvégzését követően egy cég megbecsült és fontos tagjává válhat.

Az Ön sikeres a mi sikerünk is!

Az E-learning (távoktatásos) képzés előnyei közé tartozik a rugalmasság, a kényelem, a könnyedség. A mai rohanó világunkban egyre többen választják ezt a képzési formát, hogy nem kevés időt, pénzt és energiát spórolhasson. A megújult e-learning felületünk a korszerű elvárásokat teles mértékben kielégíti. A 0-24 órában bárhonnan elérhető tananyagainkat speciálisan, a legjobb szaktanárok által kerültek kidolgozásra. A tanulási ütemet mindenki saját magának oszthatja be. Kiváló Tutoraink folyamatosan segítséget nyújtanak és személyre szabott tutori kapcsolattartást biztosítanak. Minden képzésünkhöz tanulás-módszertani útmutatót is adunk, a tanfolyamaink során végigkísérjük és támogatjuk Önt is! A családi, a munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok egyszerűbbé és összeegyeztethetővé válnak!

A Társadalombiztosítási ügyintéző és a Bérügyintéző tanfolyamot elvégzők karrierlehetőségei és az elsősorban betölthető munkakörök: Társadalombiztosítási ügyintéző, Pénzügyi ügyintéző, Pénzügyi asszisztens, Társadalombiztosítási és segélyezési hatósági ügyintéző, Könyvelő (analitikus), Analitikus könyvelő, Bérelszámoló, Bérelőkészítő, Bérszámfejtő és kalkulátor, Bérügyi adminisztrátor, Bérügyi asszisztens, Bérügyi előadó, Bérügyintéző

A kapcsolódó szakképesítés, rész-szakképesítés, szakképesítés-ráépülés: Vállalkozási bérügyintéző, Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó, IFRS mérlegképes könyvelő, Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Felméréseink igazolják, hogy 2017-ben szervezett képzéseinken a sikeres vizsgát tevők aránya 95% volt.

Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam - Kaposvár főbb témakörei:

  • Munkaerő-gazdálkodás
  • Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása
  • Bérügyi szakfeladatok ellátása

A tanfolyam helye: Kaposvár
Képzés időtartama: 6 hónap
A tanfolyam tervezett kezdése: 2020.01.25
Tanfolyami napok:

Szombat

Részvételi díj: 145.000,-Ft Havi kamatmentes részletfizetéssel
Vizsgadíj: 60.000,- Ft/ OKJ vizsgadíj
Jegyzetköltség: Az ár tartalmazza az elektronikus oktatási segédanyagok díját is!
Felvilágosítás: Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20-777-9255
Czindery Beáta helyi képviselő Kaposvár: 20/777-9237
Egyéb elérhetőségek: ludvai@oktav.hu
kaposvar@oktav.hu

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Társadalombiztosítási ügyintéző, Bérügyintéző OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

A Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!


Információ:

Nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk és célunk is, hogy résztvevőink sikeres vizsgát tegyenek!Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.