Veszélyhelyzeti tájékozató
Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

Pénzügyi ügyintéző tanfolyam - Szolnok

A szakképesítés OKJ száma: 51 344 04
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000495/2014/A009
Jelentkezés feltétele:

érettségi végzettség


Pénzügyi ügyintéző tanfolyam - Szolnok célja:

A Pénzügyi ügyintéző olyan szakember, aki alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, kezeli az ehhez kapcsolódó iratanyagokat. A pénzügyi ügyintéző tanfolyamunk célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik magabiztosan hely tudnak majd állni a munkahelyükön és egy remek csapat, nagyszerű és megbecsült tagjai lehetnek. Képzésünk elvégzése egyben egy kiváló első lépést jelenthet egy előremutató karrierhez.

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Az E-learning (távoktatásos) képzés előnyei közé tartozik a rugalmasság, a kényelem, a könnyedség. A mai rohanó világunkban egyre többen választják ezt a képzési formát, hogy nem kevés időt, pénzt és energiát spórolhasson. A megújult e-learning felületünk a korszerű elvárásokat kielégítő. A 0-24 órában bárhonnan elérhető tananyagainkat speciálisan, a legjobb szaktanárok által kerültek kidolgozásra. A tanulási ütemet mindenki saját magának oszthatja be. Kiváló Tutoraink folyamatosan segítséget nyújtanak és személyre szabott tutori kapcsolattartást biztosítanak. Minden képzésünkhöz tanulás-módszertani útmutatót is adunk, a tanfolyamaink során végigkísérjük és támogatjuk Önt is! A családi, a munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok összeegyeztethetővé válnak!

A Pénzügyi ügyintéző tanfolyamot elvégzők karrierlehetőségei, elsősorban betölthető munkakörök: Pénzügyi ügyintéző (a pénzintézeti ügyintéző kivételével), Bérelszámoló, Pénzügyi, statisztikai, biztosítási
adminisztrátor, Általános irodai adminisztrátor, Iratkezelő, irattáros

A kapcsolódó szakképesítés, rész-szakképesítés, szakképesítés-ráépülés: Társadalombiztosítási ügyintéző, Vállalkozási bérügyintéző, Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó, IFRS mérlegképes könyvelő, Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Az OKTÁV Zrt. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal könnyedén kiválaszthatja az Önnek legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket folyamatosan figyelembe véve fejleszteni tudjuk az oktatásaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek módosításoknak megfelelően zajlik intézményünkben.

Pénzügyi ügyintéző tanfolyam - Szolnok főbb témakörei:

  • Gazdálkodási alaptevékenység ellátása
  • Gazdálkodási feladatok ellátása
  • Vállalkozásfinanszírozás és adózási feladatok

A tanfolyam helye: Szolnok
Képzés időtartama: 8 hónap
A tanfolyam tervezett kezdése: 2020.09.05
Tanfolyami napok:

szombat

Részvételi díj: 160.000,-Ft Havi kamatmentes részletfizetéssel
Vizsgadíj: 58.000,- Ft
Jegyzetköltség:

Rendelés szerint

Felvilágosítás: Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20-777-9255
Szilágyi Mihály helyi képviselő +36/20/777-9260
Egyéb elérhetőségek: ludvai@oktav.hu
szolnok@oktav.hu

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Pénzügyi ügyintéző OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

A Pénzügyi ügyintéző tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!


Információ:

Nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk és célunk is, hogy résztvevőink sikeres vizsgát tegyenek!Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.