Veszélyhelyzeti tájékozató
Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - Szolnok

A szakképesítés OKJ száma: 55 344 05
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000495/2014/A131
Jelentkezés feltétele:

mérlegképes könyvelő képesítés


IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - Szolnok célja:

Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamunk elvégzését követően, a szakemberek sokrétű és sokszínű feladatok elvégzésére szereznek képességet. A szakképesítés-ráépüléssel rendelkező személy képessé válik többek között arra, hogy megfelelően és szakszerűen értelmezni és alkalmazni tudja az IFRS logikáját, terminológiáját és felismerni a konszolidált pénzügyi kimutatások összeállításának sajátosságait az IFRS és a 2000. évi C. törvény szerint. Az IFRS mérlegképes könyvelő szakemberek közül sokan külföldi tulajdonban lévő cégekkel állnak kapcsolatban, és a vezetői döntés alapján a Nemzetközi standard szerinti beszámoló beadását választják. Gazdálkodó szervezet alkalmazottjaként, vagy számviteli szolgáltatást nyújtó társaság tagjaként képes lesz elvégezni a könyvviteli szolgáltatás körébe tartozó feladatokat. A Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) alapján ellátja a nyilvántartások vezetését, összeállítja a beszámolót. Részt vesz a konszolidált beszámoló összeállításának folyamatában.

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Az E-learning (távoktatásos) képzés előnyei közé tartozik a rugalmasság, a kényelem, a könnyedség. A mai rohanó világunkban egyre többen választják ezt a képzési formát, hogy nem kevés időt, pénzt és energiát spórolhasson. A megújult e-learning felületünk a korszerű elvárásokat teles mértékben kielégíti. A 0-24 órában bárhonnan elérhető tananyagainkat speciálisan, a legjobb szaktanárok által kerültek kidolgozásra. A tanulási ütemet mindenki saját magának oszthatja be. Kiváló Tutoraink folyamatosan segítséget nyújtanak és személyre szabott tutori kapcsolattartást biztosítanak. Minden képzésünkhöz tanulás-módszertani útmutatót is adunk, a tanfolyamaink során végigkísérjük és támogatjuk Önt is! A családi, a munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok egyszerűbbé és összeegyeztethetővé válnak!

Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamot elvégzők karrierlehetőségei és az elsősorban betölthető munkakörök: Számviteli ügyintéző, Pénzügyi ügyintéző, Adó- és illetékhivatali ügyintéző, Hatósági engedélyek kiadásával foglalkozó ügyintéző, Könyvelő (analitikus), Bérelszámoló, Készlet- és anyagnyilvántartó, *Számviteli és pénzügyi tevékenységet folytató egység vezetője, *Könyvvizsgáló, könyvelő, könyvszakértő, *Kontroller, *Szervezetirányítási elemző, szervező (*felsőfokú végzettség megléte esetében)

A kapcsolódó szakképesítés, rész-szakképesítés, szakképesítés-ráépülés: Társadalombiztosítási ügyintéző, Bérügyintéző, Vállalkozási bérügyintéző, Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó, Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam - Szolnok főbb témakörei:

  • Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) elméleti kereteinek értelmezése
  • Nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) értékelési és megjelenítési sajátosságainak alkalmazása

A tanfolyam helye: Szolnok
Képzés időtartama: 1 év
A tanfolyam tervezett kezdése: 2020.09.05
Tanfolyami napok:

szombat

Részvételi díj: 235.000,-Ft Havi kamatmentes részletfizetéssel
Vizsgadíj: 70.000,- Ft
Felvilágosítás: Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20-777-9255
Szilágyi Mihály helyi képviselő +36/20/777-9260
Egyéb elérhetőségek: ludvai@oktav.hu
szolnok@oktav.hu

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert IFRS mérlegképes könyvelő OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

Az IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!


Információ:

Nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk és célunk is, hogy résztvevőink sikeres vizsgát tegyenek!Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.