Veszélyhelyzeti tájékozató
Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Veszélyhelyzeti tájékozató

Az egészségügyi veszélyhelyzet miatt a következőkéről tájékoztatjuk Önöket.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az egészségvédelmi szempontok és a szerződéses kötelezettségek ésszerű összehangolásával segítsük résztvevőinket a további tanulásban a jelenlegi körülmények között is.

részletek

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

Fodrász tanfolyam tanműhelyi gyakorlattal - Budapest

A szakképesítés OKJ száma: 54 815 01
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000495/2014/A085
Jelentkezés feltétele:

Érettségi, egészségügyi alkalmasság


Fodrász tanfolyam tanműhelyi gyakorlattal - Budapest célja:

Művész vagy iparos? Ez esetben is csak a fodrász személye adhat erre hiteles választ. Mindkettőre van esély, azonban egy biztos, hogy a fodrász pályát választók olyan emberek, akik szívesen foglalkoznak divattal, érdeklődnek az új trendek iránt és szeretik az elkészített frizurákban egy kicsit önmagukat is megvalósítani. Tanfolyamunk során hallgatóink olyan átfogó ismeretekre tehetnek szert, amelyek segítik őket a fodrász szakmában való sikeres helytállásban.

A Fodrász tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a fodrászat elméleti és gyakorlati fogásait. Több, mint 40 éves képzési tapasztalatunk alapján létrehoztunk egy olyan gyakorlati alapú komplex programot, amely erős szakmai alapokat ötvöz a modern kor elvárásaival.

Elméleti és gyakorlati oktatóink is mester fodrászok, akik nem csak a szakmát ismerik, de mellette tanári diplomával is rendelkeznek, így az oktatásban is kiemelkedő tapasztalatokkal bírnak.

A komplex tanfolyam során a résztvevők többek között a következő fodrászati és egyéb szépészeti műveleteket tanulják meg:

 • Vízhullám, vashullám, marcell vízhulám készítése
 • Dauer csavarás
 • Festés, melír
 • Borotválás
 • Női alaphajvágások (kompakt egyhossz és uniform formák)
 • Aktuális divatos női hajvágás
 • Konty és alkalmi frizura készítése
 • Férfi klasszikus hajvágás
 • Aktuális divatos férfi hajvágás

A Fodrász tanfolyamon a gyakorlati vizsgára történő felkészítés mesterfodrász oktatóink segítségével tanműhelyben történik.

Képzés díja:

A fodrász tanfolyam kedvezményes elméleti oktatási díja egy összegben (összesen):

Havi részletfizetés esetén 1x 60.000 Ft + 11 x 33.000Ft

Vizsgadíj 75.000 Ft

Elektronikus jegyzet 10.000 Ft

A képzés díja tartalmazza az elméleti oktatás mellett a tanműhelyi gyakorlat díját is

Kedvezmények:

Kismamáknak: 15.000 Ft kedvezmény (a jogosultság igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatának bemutatásával történik).
Pályakezdőknek: 15.000 Ft kedvezmény (a jogosultság igazolása a megszerzett legutolsó bizonyítvány bemutatásával történik.
Munkanélkülieknek: 15.000 Ft kedvezmény (a jogosultság igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik ).
Törzsvásárló kedvezmény: 15.000 Ft (a jogosultság igazolása az OKTÁV Zrt-nél korábban megszerzett bizonyítvány bemutatásával történik)
Páros jelentkezőknek: 15.000 Ft kedvezmény (a jelentkezés alkalmával a jelentkezési lapon feltüntetendő annak a neve, akivel együtt érkezik a tanfolyamra (név + családtag vagy barát felírásával). Mindkét jelentkezési lapon feltüntetendő a másik név.)
A kedvezmények nem összevonhatók.

Fizetést könnyítő lehetőségek:

 • Nincs első havi nagyobb befizetés
 • Nincs regisztrációs díj.

Miért választják évente sok ezren az ország egyik legnagyobb felnőttképzőjét az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.-t arra, hogy egy új szakmát tanulhassanak.

Nálunk az OKJ-s képzések mindig csak a legújabb rendeletek szerint összeállított programszakértővel jóváhagyott képzési programok alapján valósíthatók meg.

Több mint 40 év felnőttképzési tapasztalatunknak köszönhetően oktatóink kiválasztásánál a magas szintű szakmai tudás mellett mindig fontos szempont az oktatói tapasztalat is.

Jól felszerelt oktatótermekkel és szinte egyedülálló tanműhelybázissal rendelkezünk

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a szakma gyakorlati oktatására

Tanulóink havi részletekben fizethetik a tanfolyami és akár a vizsgadíjat is.

A képzéseinkre jelentkezők különféle kedvezményekben részesülhetnek.

A tanfolyaminkon résztvevők betekinthetnek az általuk választott szakmához kapcsolódó egyéb képzéseinkbe.

Saját vizsgaközponttal is rendelkezünk így a nálunk végzők ennek is élvezhetik minden előnyét

Erre a tanfolyamra is érvényes vizsgagaranciánk

A sikeres OKJ-s vizsga után tanulóink a külföldi munkavállalást is segítő nemzetközi EUROPASS bizonyítványt igényelhetnek

Továbbá

Sok cég ismeri és elismeri szakmai képzéseinket, ezért szívesebben fogadják a nálunk végzetteket.

 


A tanfolyam helye: Budapest
Képzés időtartama: 2 félév
A tanfolyam tervezett kezdése: 2020.04.25
Tanfolyami napok:

Hétvégén

Részvételi díj: Havi részletfizetés esetén 1x 60.000 Ft + 11 x 33.000 Ft
Vizsgadíj: Havi részletfizetés esetén  75.000 Ft
Jegyzetköltség:

elektronikus jegyzet 10.000 Ft

Felvilágosítás: Békefi Angelika tanfolyamvezető 20/777-92;65 33/435-755
Horváth Anikó és Mező Mónika tanfolyamszervező Munkaidőben (H-P 8:00-16:00) 20/777-9247 20/777-9364
Egyéb elérhetőségek: bekefi@oktav.hu
horvath@oktav.hu, mezo.monika@oktav.hu

Információ:

A jelentkezés és beiratkozás folyamata.

A legegyszerűbb variáció az online jelentkezés. A jelentkezés másik variációja a személyes jelentkezés valamelyik irodánkban. Ebben az esetben érdemes az adott irodánkban lévő valamelyik kollégánkkal előzetesen időpontot egyeztetni, mert ezzel a várakozás lecsökken és Ön értékes időt takaríthat meg.
Az online jelentkezés esetén a jelentkezési lap beérkezése után bekérjük a tanfolyam megkezdéséhez szükséges iskolai végzettségeket esetleges szakmai előképzettségeket igazoló dokumentumokat.(Az irodában történő jelentkezés esetén ezeket a dokumentumokat a jelentkezés alkalmával kérjük).
Amennyiben az előzetes beszélgetések, vagy a beküldött dokumentumok a szakma valamilyen szintű ismeretére utalnak, akkor a jelentkező kérésére egy előzetes tudásszint felmérést végzünk. A korábban megszerzett tudás ismeretében a tanfolyam bizonyos tananyag egységeinek látogatása alól a tanfolyami résztvevő felmentést kaphat, mellyel rengeteg időt nyerhet és akár jelentős utazási költséget is megtakaríthat.
A jelentkezés és az esetleges tudásszint felmérés után megtörténik a tanfolyami beiratkozás. A beiratkozás általában csoportos formában történik egy előre kitűzött időpontban. A beiratkozás időpontjáról azok kapnak tájékoztatást, akik már kitöltötték a jelentkezési lapot vagy online, vagy valamelyik irodánkban. A beiratkozással kapcsolatos információkat a tanfolyam tervezett kezdése előtt jellemzően másfél-két héttel küldjük ki a jelentkező által megadott e-mail címre.
A beiratkozás alkalmával a résztvevők a törvény által előírt dokumentumok kitöltése mellet számos információt kapnak a tanfolyam menetével, részleteivel kapcsolatban.Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.