Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

CNC gépkezelő tanfolyam - Budapest

A szakképesítés OKJ száma: 35 521 01
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000495/2014/A079
Jelentkezés feltétele:

34 521 03 Gépi forgácsoló vagy az alábbiak egyike 31 521 09 1000 00 00 Gépi forgácsoló 54 521 01 0000 00 00 Gépgyártástechnológiai technikus 54 521 03 Gépgyártástechnológiai technikus 31 5233 14 Fémforgácsoló szakképesítés 51 5233 01 Fémforgácsoló szakképesítés


CNC gépkezelő tanfolyam - Budapest célja:

A CNC gépkezelő szakmai képzés célja, hogy a nagy értékű fejlett technológiai szintet képviselő NC-CNC gépek, berendezések gazdaságos kihasználásához, üzemeltetéséhez szükséges szakemberek képzése.

A CNC gépkezelő tanfolyamot ajánljuk: Azoknak, akik a szakképesítés megszerzése után szorgalmas munkával és folyamatos továbbképzéssel egy jól jövedelmező tevékenységet kívánnak végezni.

A CNC gépkezelő tanfolyamon résztvevők a képzés elvégzésével képessé válnak:

  • számítógéppel támogatott méréseket végezni (SPC)
  • kiválasztani és betárazni a szükséges (előre bemért) szerszámokat
  • CNC megmunkálási programokat írni, amely alprogramokat, ciklusutasításokat alkalmaz
  • betölteni, ellenőrizni a megmunkálás CNC-programját, szükség esetén módosítást végezni
  • betölteni a gépbeállítási paramétereket, beállítani a gépet (szerszámkorrekciók, nullponteltolás stb.)
  • egyszerű és összetett precíziós CNC megmunkálási műveleteket végezni előírt pontossággal
  • elvégezni a gépkarbantartási feladatokat.

A tanfolyam a gyakorlati képzést is tartalmazza.


A tanfolyam helye: Budapest
Képzés időtartama: 10 hónap
A tanfolyam tervezett kezdése: 2019.09.28
Részvételi díj: 220. 000,- Ft (sikeres előzetes tudásszint méréssel)
Vizsgadíj: 80.000 Ft
Felvilágosítás: Szénásy Zoltán tanfolyamvezető 20/777-9258
Pethő Erika tanfolyamszervező 20/777-9259
Egyéb elérhetőségek: szenasy@oktav.hu
petho@oktav.hu

A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert CNC gépkezelő OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

A CNC gépkezelő tanfolyamon résztvevőknek havi kamatmentes részletfizetési kedvezmény!

Megfelelő létszám esetén cégekhez kihelyezetten is!


Információ:

Amennyiben nem rendelkezik a beiratkozáshoz szükséges végzettségek valamelyikével, jelentkezhet kombinált képzésünkre is, melynek során először a Gépi forgácsoló végzettséget, majd azt követően a CNC gépkezelő szakképesítést szerezheti meg.

A jelentkezés és beiratkozás folyamata.
A legegyszerűbb variáció az online jelentkezés. A jelentkezés másik variációja a személyes jelentkezés valamelyik irodánkban. Ebben az esetben érdemes az adott irodánkban lévő valamelyik kollégánkkal előzetesen időpontot egyeztetni, mert ezzel a várakozás lecsökken és Ön értékes időt takaríthat meg.
Az online jelentkezés esetén a jelentkezési lap beérkezése után bekérjük a tanfolyam megkezdéséhez szükséges iskolai végzettségeket esetleges szakmai előképzettségeket igazoló dokumentumokat.(Az irodában történő jelentkezés esetén ezeket a dokumentumokat a jelentkezés alkalmával kérjük).
Amennyiben az előzetes beszélgetések, vagy a beküldött dokumentumok a szakma valamilyen szintű ismeretére utalnak, akkor a jelentkező kérésére egy előzetes tudásszint felmérést végzünk. A korábban megszerzett tudás ismeretében a tanfolyam bizonyos tananyag egységeinek látogatása alól a tanfolyami résztvevő felmentést kaphat, mellyel rengeteg időt nyerhet és akár jelentős utazási költséget is megtakaríthat.
A jelentkezés és az esetleges tudásszint felmérés után megtörténik a tanfolyami beiratkozás. A beiratkozás általában csoportos formában történik egy előre kitűzött időpontban. A beiratkozás időpontjáról azok kapnak tájékoztatást, akik már kitöltötték a jelentkezési lapot vagy online, vagy valamelyik irodánkban. A beiratkozással kapcsolatos információkat a tanfolyam tervezett kezdése előtt jellemzően másfél-két héttel küldjük ki a jelentkező által megadott e-mail címre.
A beiratkozás alkalmával a résztvevők a törvény által előírt dokumentumok kitöltése mellet számos információt kapnak a tanfolyam menetével, részleteivel kapcsolatban.Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.