Veszélyhelyzeti tájékozató
Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

Adótanácsadó tanfolyam - Budapest

A szakképesítés OKJ száma: 55 344 01
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000495/2014/A066
Jelentkezés feltétele:

érettségi+ mérlegképes könyvelő vagy szakirányú egyetemi, főiskolai végzettség + 1 év gyakorlat


Adótanácsadó tanfolyam - Budapest célja:

Az ADÓTANÁCSADÓ olyan szakember, aki a pénzügyi-igazgatási területen valamennyi ellenőrzési, vezetési feladatkört ellátja, a költségvetéssel kapcsolatos valamennyi bevallást elkészíti és ellenjegyzi. A vállalkozások, egyéb szervezetek, magánszemélyek adóival, adójellegű kötelezettségeivel, költségvetési támogatásával kapcsolatos, rendszeresen ismétlődő vagy eseti feladatokra és ügyletekre vonatkozó tanácsadói, ellenőrzési munkát végez. Az Oktáv Továbbképző Központ Adótanácsadó tanfolyamát elvégzők egy nagyszerű lehetőséget kapnak arra, hogy egy sikeres karriert építsen. Nálunk a legfrissebb adózással kapcsolatos tudást szerezheti meg Ön is. A képzés elvégzését követően felsővezetői, menedzseri pozíciókat is megpályázhat és egy cég sikeres részesévé válhat.

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Az E-learning (távoktatásos) képzés előnyei közé tartozik a rugalmasság, a kényelem, a könnyedség. A mai rohanó világunkban egyre többen választják ezt a képzési formát, hogy nem kevés időt, pénzt és energiát spórolhasson. A megújult e-learning felületünk a korszerű elvárásokat kielégítő. A 0-24 órában bárhonnan elérhető tananyagainkat speciálisan, a legjobb szaktanárok által kerültek kidolgozásra. A tanulási ütemet mindenki saját magának oszthatja be. Kiváló Tutoraink folyamatosan segítséget nyújtanak és személyre szabott tutori kapcsolattartást biztosítanak. Minden képzésünkhöz tanulás-módszertani útmutatót is adunk, a tanfolyamaink során végigkísérjük és támogatjuk Önt is! A családi, a munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok összeegyeztethetővé válnak!

Az Adótanácsadó tanfolyamot elvégzők karrierlehetőségei, elsősorban betölthető munkakörök: Adószakértő, szaktanácsadó, adótanácsadó, Gazdasági, költségvetési szervezet vezetője (igazgató, elnök, ügyvezető igazgató), Számviteli és pénzügyi tevékenységet folytató egység vezetője, Egyéb gazdasági tevékenységet segítő egység vezetője, Adó- és illetékhivatali ügyintéző
A kapcsolódó szakképesítés, rész-szakképesítés, szakképesítés-ráépülés: Társadalombiztosítási ügyintéző, Bérügyintéző, Vállalkozási bérügyintéző, Vállalkozási mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő, Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Az OKTÁV Zrt. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal könnyedén kiválaszthatja az Önnek legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket folyamatosan figyelembe véve fejleszteni tudjuk az oktatásaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek módosításoknak megfelelően zajlik intézményünkben.

Felméréseink igazolják, hogy a korábban szervezett képzéseinken a sikeres vizsgát tevők aránya 94% volt.

Adótanácsadó tanfolyam - Budapest főbb témakörei:

  • Jogi ismeretekhez kapcsolódó feladatok
  • Adózás rendje, adóigazgatási eljárás
  • Közvetlen adózási feladatok
  • Közvetett adózási feladatok
  • Egyéb adózási feladatok ellátása
  • Számviteli feladatok ellátása
  • Adótanácsadási tevékenység

A tanfolyam helye: Budapest
Képzés időtartama: 2 félév
A tanfolyam tervezett kezdése: 2020.09.05
Tanfolyami napok:

szombat

Részvételi díj: 265.000,-Ft Havi kamatmentes részletfizetéssel
Vizsgadíj: 65.000,- Ft
Jegyzetköltség:

Rendelés szerint

Felvilágosítás: Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755, 20-777-9255
Dömösi Ágnes tanfolyamszervező. 33/435-755/160, 20/777-9240
Egyéb elérhetőségek: ludvai@oktav.hu
domosi@oktav.hu

A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert ADÓTANÁCSADÓ OKJ-s szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

Az adótanácsadó tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!


Információ:

Nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk és célunk is, hogy résztvevőink sikeres vizsgát tegyenek!Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.