Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Hat szigma
Europass
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Nemzetközi képesítések
Az OKTÁV Továbbképző Központ a felnőttképzésben betöltött szerepe szerint fontosnak tartja a szakmai képesítések elfogadtatását a nemzetközi piacon.

Európai uniós csatlakozásunk jelentős lehetőséget teremt a mobilitásra, a munkaerő szabad mozgására. Az ezzel együttjáró követelményeknek csak azok tudnak megfelelni, akik szakmai képesítésükkel, nyelvtudásukkal fel tudják venni a versenyt a munkaerőpiacon.

Az OKTÁV Továbbképző Központ az elsők között vállalta fel a nemzetközi jogosítványt adó ECDL , EBCL, valamint az Europass rendszerhez való csatlakozást.
Nemzetközi projekt keretében elsősorban gazdasági szakemberek számára közvetíti a Six Sigma (Hat szigma) speciális szakmai továbbképzést.

 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.