Bemutatkozás
Projekteink
Nyitott Iskolák - TÁMOP 5.4.6.A
Nem leszek hátrányban!” 2008-2010
Felnőttképzési szolgáltatások
Beszámoló
Állás
 
Nyitott iskolák
 
 
Projekteink
 
Nyitott Iskolák" - Az egyenlő esélyű hozzáférés lehetőségének biztosítása a pedagógusok továbbképzése révén
(TÁMOP-5.4.6. A-12/2-2012-0014) 

Az Új Széchenyi Terv TÁMOP-5.4.6.A-12/2 pályázat keretében az A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásának elterjesztése és hozzáférhető szolgáltatások fejlesztése címmel kiírt pályázaton az OKTÁV Nonprofit Kft. a „Nyitott Iskolák" - Az egyenlő esélyű hozzáférés lehetőségének biztosítása a pedagógusok továbbképzése révén című projektjével 19.725.580 forint támogatást nyert el.

A projekt célja,hogy a különböző oktatási, nevelési intézményekben dolgozó pedagógusok megismerkedjenek a fogyatékos személyek elfogadását ösztönző szemléletmóddal, így munkájuk során még hatékonyabban tudjanak együttműködni fogyatékkal élőkkel. A továbbképzések során elsajátított szemléletmódot a pedagógusok képesek legyenek a gyermekek, fiatalok felé közvetíteni elősegítve ezzel a fogyatékosok társadalmi integrációját és az esélyegyenlőség javítását.

További részletek

 
 
 
Nem leszek hátrányban!” 2008-2010
 
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében az alternatív munkaerő-piaci programok megvalósítására kiírt pályázaton az OKTÁV Továbbképző Kht. a „Nem leszek hátrányban” című projektjével 71 974 665 forint támogatást nyert el.

A projektünk célja elsősorban a halmozottan hátrányos helyzetű emberek foglalkoztathatóságának javítása, munkába állásnak segítése, a munkaerő-piacon történő megmaradása. Távlati cél a hátrányos helyzetű emberekkel szembeni diszkrimináció csökkentése, a munkáltatók motiválása a hátrányos helyzetű emberek hosszú távú alkalmazására.
 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664
Nyilvántartási szám: 11-0014-04
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.