Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Autószerelő - Az autók megmentője
Dekoratőr - A kreatív ötletgazda
Mérlegképes könyvelő - Fény a pénzügyi útvesztőben
Rendszergazda - Az információs társadalom küszöbén
Sportedző - A második szülő
Szakács – egy művészi szakma
Villanyszerelő - A legfelvillanyozóbb szakma
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
Képzési cikkek
Szakács – egy „művészi” szakma


Szakács – egy „művészi” szakma

Mi a kedvenc étele? Hol ette belőle a legjobbat? Utána megdicsérte a szakács munkáját? Bizonyára a chef remek munkát végzett, ha ennyire emlékszik rá.
Vagy jobban szeretné maga elkészíteni a finomságokat? Egy finom csirkepaprikást, egy jó gulyáslevest… Vagy inkább az egzotikusabb ízeket szereti?
 

 

Dekoratőr - A kreatív ötletgazda
 

A kreatív ötletgazdák - avagy a dekoratőrök

Az utcán és plázákban járva-kelve, megannyi kirakatot nézegetünk, kapjuk kezünkbe a szóróanyagokat. Gondolkozott már azon, hogy ezeket vajon kik készíthetik? Egy külön szakma elhivatottjai, a dekoratőrök. A dekoratőr feladata, hogy egy kirakat igényesen és figyelemfelkeltően legyen berendezve, legyen benne felső- vagy alsó ruházat, parfüm, játék, lakásfelszerelés, mobiltelefon, stb...  
 

 


Az információs társadalom küszöbén – A rendszergazdák 

Az informatika olyan tudományág, amelyben a fejlesztések-, változások nyomon követése szinte napi szintű ismeretszerzést, tanulást igényel. Mindennapi rutin a számítógép használat, mind a munkavégzésben, a tanulásban, a szabadidő eltöltésében, sokan még 1-1 dolog megvásárlására is vagy előinformáláshoz is a számítógépet valamint az internetet használják.

Elolvasom

 

Az autók megmentője – Az autószerelő

 

Az autók megmentője – Az autószerelő

Napjainkban teljesen természetes, hogy az emberek autókkal, motorokkal és tömegközlekedési eszközökkel közlekednek. Az első belsőégésű motorok elkészítése óta, komoly fejlődésen ment át az autó-, motor ipar. Az gyártók egyre több és egyre fejlettebb, modernebb autókat, motorokat, kamionokat, belsőégésű motor hajtotta közlekedési eszközöket gyártanak. Készítenek utcára, illetve versenyre is járműveket. 
 

 

  

A második szülő – A sportedző

A magyarországi sportban több területen is sikeres egyéneket és csapatokat ismerünk. Az idei év az Olimpiáról szólt és megannyi sportolónk ért el kiemelkedő eredményt Londonban. Kézilabda csapataink mind férfi, mind női felállásban sorra remekül szerepelnek a versenyeken, sorra hozzuk a kupákat a fitness bajnokságokról, s folytathatnánk a sort.
 

 


Fény a pénzügyi útvesztőben - A mérlegképes könyvelő

A mérlegképes könyvelő feladatai igen sokrétűek és felelősségteljesek. Folyamatos tanulásra és információszerzésre van szükség, hogy naprakész legyen az aktuális gazdasági-, adó- és pénzügyi szabályokkal, hogy egy cég pénzügyeit a lehető legjobban tudja navigálni.

Elolvasom

 


A legfelvillanyozóbb szakma – A villanyszerelő

A villanyszerelők munkája nélkül egy háztartás, egy cég, egy pláza, a közterületet ellátók nem tudnának működni. Minden területen szükség van az áramellátásra, hiszen e nélkül valahol a sötét középkorban éreznénk magunkat. Gyertyával világítanánk, tűzhelyen vagy sütőben melegítenénk mindent, nem lenne hűtőnk, televíziónk, rádiónk. El se tudná már képzelni. Igaz?!
 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.