Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Jelentkezés
Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat, és reméljük, megtalálta az Önnek leginkább megfelelő képzésünket. Ha mégsem, akkor kérjük, forduljon munkatársainkhoz, akik szívesen állnak rendelkezésre további információval, tanácsadással.

Tanfolyamainkra a Jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Ezt megteheti Online módon, ide kattintva, vagy letöltheti a faxon, postán, vagy személyesen leadható Jelentkezési lapot, ide kattintva. A Jelentkezési lap kitöltése nem jár automatikus fizetési kötelezettséggel, de jelzi munkatársainknak, hogy gyűlik a képzés indításához szükséges létszám.

A jelentkezési lap beérkezése után a tanfolyami nyilvántartási rendszerünkben regisztráljuk és visszaigazoljuk jelentkezését. A tanfolyam indításához szükséges létszám elérésekor tájékoztatjuk Önt a tanfolyamkezdés pontos helyéről és időpontjáról. Ez után kerül sor az előzetes tudásmérésre (ha van ilyen az adott képzésen), a tanfolyam elindítására és a felnőttképzési szerződés megkötésére, majd a számla kiállítására. A részvételi díj fizethető átutalással vagy csekken. Magánszemélyek részére mindkét esetben havi kamatmentes részletfizetést biztosítunk.

Tanfolyamainkat több helyszínen is szervezzük és előfordul, hogy egy adott városban nincs meg a tanfolyam indításához szükséges minimális létszám. Ebben az esetben a jelentkezőket kiértesítjük és alternatív képzési lehetőséget kínálunk.

Várjuk jelentkezését és eredményes tanulást kívánunk Önnek!

 
Online jelentkezés
Jelentkezési lap letöltése
 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.