Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő továbbképzés továbbképzés

Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő továbbképzés képzésünk szervezés alatt, látogasson vissza később, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Képzés keresőnk segítségével válogathat jelenleg meghirdetett képzéseink között.

Típus
továbbképzés
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
BP-0102/1189-1/2019
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele (részletek)

A továbbképzésen való részvétel feltétele OKJ-s Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelői szakképesítés, vagy a korábban hatályban volt jogszabályok alapján elismert képesítés.

Időtartam
8 óra
A munkaterület leírása

A 16/2018.(IX.11) ITM rendelet foglalkozik a földgázellátásban műszaki biztonsági szempontból jelentős munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai képesítésekkel.

A rendelet 2. § (1) értelmében a szakmai követelmények változásait figyelembe véve a munkakörök betöltése továbbképzéshez kötött. Továbbképzési igazolást az kaphat, aki a szervezett továbbképzésen részt vett és eredményes vizsgát tett. A rendelet mellékletében meghatározott munkakörök betöltéséhez 5 évenként kötelező a továbbképzés.

Az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. a Budapest Főváros Kormányhivatala Metrológiai és Műszaki Felügyelet Főosztály által jóváhagyott képzési programok alapján meghirdeti az alábbi munkakörök betöltéséhez szükséges továbbképzéseket:

  • IPARI OLAJ- ÉS GÁZTÜZELŐ-BERENDEZÉS KEZELŐ továbbképzés
A képzés szakmai témakörei

-

Vizsgainformációk

A továbbképzés vizsgával zárul. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll.

Bizonyítvány

Az eredményesen vizsgázók Továbbképzési Igazolást (Tanúsítványt) kapnak.

Egyéb információk

Egy-egy továbbképző tanfolyam indításának a feltétele minimálisan 10 fő résztvevő.

Kihelyezett továbbképzések esetén, a résztvevők létszámának ismeretében, egyedi kalkulációt készítünk.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő továbbképzés szakma a(z) Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő szakmára épül, így beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő végzettséggel. A(z) Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő képzésről itt talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.