Energiairányítási szabványváltozás ISO 50001:2018 szakmai tanfolyam

Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele (részletek)

Érettségi (Ajánlott ismeretek: ISO 50001:2011 szabvány ismerete)

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A képzést ajánljuk, gyakorló energiairányítási szakembereknek, belső auditoroknak, az energiairányítási szabványváltozás iránt érdeklődő vállalkozás vezetőknek, műszaki szakembereknek. A képzés során a résztvevők megismerkednek az új ISO 50001:2018 szabvány követelményeivel, különös tekintettel a szabványváltozás hangsúlyaira, a strukturális, terminológiai és szemléleti változásokra. Képet kapnak az áttérési és felkészülési feladatokról működő/tanúsított energiairányítási rendszer esetén. A megszerzett ismeretek alapján képessé válnak a munkahelyükre vonatkozó áttérési és felkészülési feladatok meghatározására, az áttérési projekt felügyeletére.

A képzés szakmai témakörei
  • Az ISO 50001:2018 szabvány követelményeinek áttekintése;
  • Az új szabvány szerkezeti, terminológiai, szemléleti változásai;
  • Új tartalmi elemek, kockázatkezelés;
  • Kiemelt irányítási felelősségi körök;
  • Az áttérési, és felkészülési feladatok működő/tanúsított energiairányítási rendszer esetén.
Bizonyítvány

A képzés elvégzése után a résztvevők Részvételi igazolást / Tanúsítványt kapnak. Előzetes energiairányítási belső auditori ismeretek igazolása (ISO 50001:2011 szabványra vonatkozó EIR belső auditori tanúsítvány) és sikeres vizsga esetén EIR belső auditori tanúsítvány kiadására kerülhet sor.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.