Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési tanácsadás
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Cégeknek

Miért érdemes az OKTÁV-ot választani képzési igényeik megvalósításához?

 • Az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Magyarország egyik legrégibb és legnagyobb szakképző és felnőtteket képző intézménye..

 • Működésünk középpontjában a vevői igényeknek való megfelelés és a minőségi képzés áll. A felnőttképzési törvény által előírt minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk.

 • A valamennyi hallgatónk körében folyamatosan gyűjtött visszajelzések magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

 • Széles palettánknak köszönhetően alkalmasak vagyunk egy-egy szervezet akár teljes körű képzési igényeinek a kielégítésére is.

 • Állandó kínálatunkban OKJ-s szakképesítő tanfolyamok, hatósági engedély alapján folyatott és egyéb szakmai képzések és továbbképzések, számítástechnikai és nyelvi tanfolyamok, munka-, és balesetvédelmi képzések, készség-, és attitűdfejlesztő tréningek szerepelnek – összesen több, mint 100 féle képzés!

 • Megrendelői igényekre új képzési programokat fejlesztünk ki, illetve a meglévő programokat a megrendelői igényekhez igazítjuk.

 • Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed. Irodánk, képviseletünk van Esztergomban, Budapesten, Székesfehérváron, Tatabányán, Győrben, Szombathelyen, Pécsen, Kaposváron, Szegeden, Debrecenben, Miskolcon és Egerben. Kihelyezett képzést az ország más pontjain is vállalunk.

 • Nyílt (egy-két fő beiskolázására is alkalmas) és kihelyezett (komplett, általában 10-12 fős vállalati csoportok igényei szerint alakított) képzéseket egyaránt szervezünk.

 • Képzési keret-megállapodás esetén - a képzések típusától és résztvevők létszámától függően - mennyiségi árkedvezményt tudunk adni nyílt képzéseink árához képest.

 • Pályázati lehetőségekről folyamatosan tájékoztatjuk vállalati, intézményi partnereinket.

 • Partnereink számára évente ingyenes tájékoztató konferenciát szervezünk a szakképzési lehetőségekkel kapcsolatos aktuális témákról.

 • Munkatársaink minden szervezési, adminisztrációs és szakmai segítséget megadnak ahhoz, hogy Önök a cégüknek leginkább megfelelő képzést, tanfolyamot válasszák ki, és valósítsák meg.

 • Az együttműködés kereteinek kialakításához egyszemélyes kapcsolattartást, a képzések megvalósításához tapasztalt tanfolyamvezetőket és kiváló oktatókat biztosítunk.

 

Összefoglalóan:
Nagyok vagyunk, tapasztaltak, szakszerűek, ugyanakkor vevőközpontúak és rugalmasak – könnyű velünk együttműködni.

 

Mottónk:
Képzés – tudás – siker!

 

Krimmer Miklós tanácsadó – kiemelt ügyfelek

OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
2509 Esztergom-kertváros Wesselényi u. 35-39.,
1143 Budapest, Gizella út 42.-44.
Tel: +36/1/201-2408, Mobil: +36/20/777-9254

Képzési programokkal kapcsolatos visszajelzést kiván küldeni, akkor kattintson ide.

 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.