Az OKTÁV-ról
Irodáink
Munkatársaink
Felnőttképzési szolgáltatások
Minőségpolitika
Naprakész és számszerű információk
Referenciák
Visszatekintés
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Felnőttképzési szolgáltatások

KÉPZÉSI SZÜKSÉGLETEK FELMÉRÉSE ÉS KÉPZÉSI TANÁCSADÁS
A felnőttképzési szolgáltatás azonosítója: 00000093

A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatásunk célja annak a feltárása, hogy a tanulás iránt érdeklődő ember számára mely képzések felelhetnek meg az ő személyes előképzettsége, korábban megszerzett szakmai tapasztalatai, egyéni élethelyzete, érdeklődése és munkával kapcsolatos céljai alapján. Az ügyfélszolgálatos munkatársaink, illetve a tanfolyamvezetők által végzett felmérési és tanácsadási folyamat során a jelentkezőnek módja nyílik megismerni a számára megfelelő tanfolyamokat, az azokon megszerezhető kompetenciákat és szakképesítéseket. Vállalati kihelyezett képzések esetében a szolgáltatást a tanfolyamvezetőink végzik. Ebben az esetben célja a szervezeti adottságok, célok és a tervezett képzés(ek) közötti optimális illeszkedés elősegítése.

Térítési díj: ingyenes

 

ELŐZETES TUDÁSSZINT FELMÉRÉS
A felnőttképzési szolgáltatás azonosítója: 00000091

Az előzetes tudásszint-felmérés célja a jelentkező korábban megszerzett ismereteinek, készségeinek és gyakorlati tapasztalatainak a megvizsgálása és értékelése, illetve ezek összevetése a kiválasztott képzés során megszerezhető kompetenciákkal. Az előzetes tudásszint felmérés folyamata és eredménye segíti a jelentkezőt abban, hogy tudatosodjon benne, hogy hol tart a tanfolyam megkezdése előtt, milyen - formális vagy informális módon - megszerzett kompetenciái vannak már a kiválasztott szakmával kapcsolatosan. Az előzetes tudásszint-felmérést a tanfolyamvezetők végzik, és eredményétől függően felmentést adhatnak a tanfolyam egyes részeinek látogatása alól. Vállalati kihelyezett képzések esetében a szolgáltatást ugyancsak a tanfolyamvezetők végzik, és célja a tanulócsoportok tudásszintjéhez igazított tanmenet biztosítása, illetve, ahol ez lehetséges, homogén tudásszintű csoportok kialakítása.

Térítési díj: 15.000 Ft/tananyag egység,  OKJ-s tanfolyam elvégzése illetve vállalati kihelyezett képzések esetén ingyenes

 

ÁLLÁSKERESÉSI TECHNIKÁK
A felnőttképzési szolgáltatás azonosítója: 00000095

Az álláskeresési technikák tanításának alapvető célja, hogy lehetőséget adjunk a résztvevők számára munkaerő-piaci ismereteik növelésére, önismeretük elmélyítésére, majd ezeknek alapján reális karriercélok kialakítására, továbbá segítséget nyújtsunk a céljaik eléréséhez szükséges személyes képességeik fejlesztésében. A képzés során oktatási-, és tréningmódszerek széles és változatos körét használjuk fel.

Térítési díj: 40.000 Ft/fő

 

 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.