Az OKTÁV-ról
Irodáink
Munkatársaink
Felnőttképzési szolgáltatások
Minőségpolitika
Naprakész és számszerű információk
Referenciák
Visszatekintés
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Az OKTÁV-ról

Az OKTÁV Továbbképző Központ több évtizede áll a felnőttképzés szolgálatában. Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont, szakgimnázium működtetése. Központunk Esztergom-kertvárosban található, ezen kívül irodáink és képviseleteink vannak Budapesten, Székesfehérváron, Tatabányán, Győrött,  Szombathelyen, Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Pécsen, Miskolcon, Debrecenben és Szolnokon. Tanfolyamokat igény esetén az ország bármely pontján szervezünk., Az OKTÁV Továbbképző Központ felnőttképzési területe a szakképző és szakmai továbbképző tanfolyamok, konferenciák és tréningek széles körét kínálja..

Célunk az "Élethosszig tartó tanulás" gyakorlati megvalósításának az elősegítése, vagyis az, hogy a tanulni vágyó felnőtteket piacképes szaktudás és szakképesítés megszerzésében támogassuk. Állandó kínálatunkban több, mint 100 féle tanfolyam szerepel, amelyet a jogszabályi keretein belül a piaci igényekhez alkalmazkodva folyamatosan megújítunk, hogy partnereink számára mindig piacképes, korszerű képzéseket nyújthassunk. Elmúlt években több ezer felnőtt tanult nálunk, hogy képesítést, szakképesítést vagy szakmájának gyakorlására jogosító egyéb végzettséget, pl. továbbképzési igazolást szerezzen. A vállalati, intézményi megrendelőink igényei szerint nagy hangsúlyt helyezünk a feladatközpontú "testre szabott" képzések szervezésére. Egyéni hallgatóink számára többféle támogatási lehetőséget kínálunk. Akkreditált felnőttképzési intézményként minden információt és adminisztratív segítséget megadunk vállalati és intézményi partnereinknek ahhoz, hogy munkavállalóik képzését a szakképzési hozzájárulási kötelezettségükből finanszírozhassák. Munkatársaink Esztergomi központunkban, továbbá budapesti, székesfehérvári és tatabányai irodánkban, illetve  győri, pécsi és szombathelyi képviseletünkön állnak az Önök rendelkezésére.

- Irodáink
- Munkatársaink
- Felnőttképzési szolgáltatások
- Referenciák
- Visszatekintés

 

 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.