Bemutatkozás

Az OKTÁV Továbbképző Központ több évtizede áll a felnőttképzés szolgálatában.

Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont működtetése.

Központunk Esztergom-kertvárosban található, ezen kívül irodáink és képviseleteink vannak Budapesten, Székesfehérváron, Tatabányán, Győrött, Szombathelyen, Szegeden,  Pécsen, Miskolcon, Debrecenben, Kecskeméten és Szolnokon. Tanfolyamokat igény esetén az ország bármely pontján szervezünk. Az OKTÁV Továbbképző Központ felnőttképzési területe a szakképző és szakmai továbbképző tanfolyamok, konferenciák és tréningek széles körét kínálja.

Célunk az "Élethosszig tartó tanulás" gyakorlati megvalósításának az elősegítése, vagyis az, hogy a tanulni vágyó felnőtteket piacképes szaktudás és szakképesítés megszerzésében támogassuk. Állandó kínálatunkban több, mint 100 féle tanfolyam szerepel, amelyet a jogszabályi keretein belül a piaci igényekhez alkalmazkodva folyamatosan megújítunk, hogy partnereink számára mindig piacképes, korszerű képzéseket nyújthassunk. Az elmúlt években több ezer felnőtt tanult nálunk, hogy képesítést, szakképesítést vagy szakmájának gyakorlására jogosító egyéb végzettséget, pl. továbbképzési igazolást szerezzen.

A vállalati, intézményi megrendelőink igényei szerint nagy hangsúlyt helyezünk a feladatközpontú "testre szabott" képzések szervezésére.

Egyéni résztvevőink számára többféle fizetés könnyítési lehetőséget és kedvezményt kínálunk.

Akkreditált felnőttképzési intézményként minden információt és adminisztratív segítséget megadunk vállalati és intézményi partnereinknek ahhoz, hogy munkavállalóik képzését a szakképzési hozzájárulási kötelezettségükből finanszírozhassák.

Munkatársaink esztergomi központunkban, továbbá budapesti, székesfehérvári és tatabányai irodánkban, illetve  győri, pécsi, kecskeméti, miskolci, szolnoki, debreceni, szegedi és szombathelyi képviseletünkön állnak az Önök rendelkezésére.

OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.

Vezérigazgató: Darits Ágnes 33/435-665
Oktatási igazgató: Ligetvári István 33/435-665
Vizsgaközpont vezető: Móni Eleonóra 33/435-755/33

OKTÁV Szakképző Központ Kft.

Ügyvezető igazgató: Roza Tünde 33/435-755
Oktatási igazgató: Darits Ágnes 33/435-665
Szakmai vezető: Ligetvári István 33/435-665
OKTÁV Technikum és Szakképző Iskola Iskolaigazgató: Szénásy Zoltán

1/201-2408

Iskolaigazgató h.: Smidéliusz Béla 1/201-2408