Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Fizetési kedvezmények, könnyítések

Az alábbiakban ismertetjük a képzéseinken igénybe vehető fizetési kedvezmény típusokat. A kedvezmények nem automatikusak, és nem azonosak minden képzésen. Eltérő lehet a mértékük, és többnyire nem is összevonhatóak. Az egyes konkrét képzésekhez kapcsolódó kedvezményeket, illetve azok mértékét az adott tanfolyam tájékoztató szövegénél találhatja meg.

Ingyenes jelentkezés
Képzéseinkre sem jelentkezési, sem regisztrációs díj nincs. A részvételi díjat csak a tanfolyam elindulását követően kell elkezdeni fizetni. Amíg a képzési, felnőttképzési szerződés hatályba nem lép, Önt semmilyen fizetési kötelezettség nem terheli. Ez minden képzésünk esetében így van.

Részletfizetési lehetőség
Időarányos fizetési lehetőséget biztosítunk a résztvevőink számára. A rövid képzések értelemszerű kivételével ez havi lehetőséget jelent, bár több képzésünkön választható féléves törlesztés is.

Választható fizetési módozatok
Ön választhatja meg, hogy milyen fizetés módozat a legkényelmesebb az Ön számára. Átutalás, készpénz befizetés Esztergomban vagy csekkes befizetés közül választhat tetszése szerint. A fizetési módot többnyire a tanfolyam indulásakor, illetve a felnőttképzési szerződés megkötésekor kell megjelölni

Kismama kedvezmény
A családok, anyák és gyermekek támogatása érdekében, saját forrásaink terhére, külső támogatás nélkül, képzési díjunkból kedvezményt adunk azoknak a nőknek, akik a tanfolyam megkezdésekor három évesnél kisebb gyermeküket nevelik. A kedvezmény független attól, hogy az anya otthon van vagy dolgozik. A jogosultság igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatának bemutatásával történik, a képzési, felnőttképzési szerződés előkészítésekor vagy megkötésekor.

OKTÁV Bónusz (Törzsvásárló kedvezmény)
A képzési díjból kedvezményt adunk azoknak, akik az OKTÁV Továbbképző Központnál, jogelődeinél vagy kapcsolt szervezeteinél (pl. OKTÁV Nonprofit Kft vagy OKTÁV Szakközépiskola, stb.) szereztek bizonyítványt.

Munkanélküli kedvezmény
Az országos munkaerő-hiány enyhítése érdekében és azoknak az embereknek a támogatása céljából, akik új szakma elsajátításával törekszenek újra munkát találni, saját forrásaink terhére, külső támogatás nélkül, képzési díjunkból kedvezményt nyújtunk a regisztrált álláskeresőknek. A jogosultság igazolása a kormányhivatal igazolásának a bemutatásával történik, a képzési, felnőttképzési szerződés előkészítésekor vagy megkötésekor.

Vizsgagarancia
Tanfolyamainkat úgy állítjuk össze, hogy a résztvevőket megfelő szinvonalon felkészítse a szakképesítő vizsga sikeres letételére és az adott szakma gyakorlásának a sikeres megkezdésére. Ez azt jelenti, hogy ha egy - átlagos tanulási képességekkel rendelkező - résztvevő a tanfolyami órákat látogatja, a tanfolyam során kiadott gyakorló és egyéb feladatokat teljesíti, és a vizsgára a tanáraink útmutatásainak megfelelően fekészül, akkor jó esélye van arra, hogy sikeres szakképesítő vizsgát tudjon tenni. Amennyien hallgatónk valamilyen okból kifolyólag sikertelen vizsgát tesz, akkor készek vagyunk tovább tanítani őt, azaz az adott szakmában azonos feltételekkel induló következő csoport óráinak látogatáért térítési díjat nem kérünk.

 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.