Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Akciók, kedvezmények, támogatások
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
 
Akciók, kedvezmények, támogatások

  1. Állandó kedvezményeink
  2. Vizsgagarancia

Állandó kedvezményeink
Magánszemélyeknek kamatmentes havi részletfizetési lehetőséget biztosítunk!
 vissza
Vizsgagarancia
Tanfolyamainkat úgy állítjuk össze, hogy a résztvevőket megfelő szinvonalon felkészítse a szakképesítő vizsga sikeres letételére és az adott szakma gyakorlásának a sikeres megkezdésére. Ez azt jelenti, hogy ha egy - átlagos tanulási képességekkel rendelkező - résztvevő a tanfolyami órákat látogatja, a tanfolyam során kiadott gyakorló és egyéb feladatokat teljesíti, és a vizsgára a tanáraink útmutatásainak megfelelően fekészül, akkor jó esélye van arra, hogy sikeres szakképesítő vizsgát tudjon tenni. Amennyien hallgatónk valamilyen okból kifolyólag sikertelen vizsgát tesz, akkor készek vagyunk tovább tanítani őt, azaz az adott szakmában azonos feltételekkel induló következő csoport óráinak látogatáért térítési díjat nem kérünk.

 vissza
 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.